Derecelendir
  • 2 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moderatör olmak İsteyenlerin Dikkatine !!!
10-19-2008, 04:23 AM
Exclamation Moderatör olmak İsteyenlerin Dikkatine !!!
Moderatör Olmak İsteyen Arkadaşlar Buraya yazsınlar...
NoT: Moderatörü olmak istediğiniz bölümde aktif olmalısınızWink

Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir.

Linkleri Görebilmek Lütfen İçin Üye olun veya Giriş Yapın!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-04-2008, 09:27 PM (Bu Mesaj 11-04-2008 10:45 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : mystic80.)
RE: Moderatör olmak İsteyenlerin Dikkatine !!!
mrb Görkem abi ben 7-gG sınıfından Salihin ark ıyım mod olmak istiyorum siteye girebildiğim kdr ki zamanda doldururum

Gorkem abiye ve diğer okulumuzu turnuvada savunan kişilere çok teşekkürler

7/G sınıfından Uğur
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-08-2008, 05:28 PM
(11-04-2008 09:27 PM)mystic80 Yazılan: Linkleri Görebilmek Lütfen İçin Üye olun veya Giriş Yapın!!!mrb Görkem abi ben 7-gG sınıfından Salihin ark ıyım mod olmak istiyorum siteye girebildiğim kdr ki zamanda doldururum
Hangi Bölümde Mod Olmak istediğini buraya yaz...Wink

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-03-2009, 05:45 AM (Bu Mesaj 02-09-2009 02:05 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : GoR-CaM.)
Ya bu site biraz gerilemişmi ne Görkem =D=D=D ayrıca sitenin üye sayısına bayıldım =DAngel
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2009, 02:03 AM (Bu Mesaj 02-09-2009 02:05 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : GoR-CaM.)
(01-03-2009 05:45 AM)Nisyaa Yazılan: Linkleri Görebilmek Lütfen İçin Üye olun veya Giriş Yapın!!!Ya bu site biraz gerilemişmi ne Görkem =D=D=D ayrıca sitenin üye sayısına bayıldım =DAngel
yok site yeni yha ondan bide siteyi fazla duyurmadım.. ama bu site öncekinden daha iyi! Wink

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-19-2009, 06:59 PM (Bu Mesaj 03-03-2009 09:27 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : GoR-CaM.)
Ben admin olmak istiyorum ne yapacam ? Big Grin
La bune la Confused Mezun olduk okldan Yeni Bağlarlı yazıyo Big Grin Hay senin adminstratorunede mybb nede Big Grin taa...
Alıntı:yok site yeni yha ondan bide siteyi fazla duyurmadım.. ama bu site öncekinden daha iyi! Wink

Bide Öncekilerden daha iyi yazmış.. UTANMAZ !Sen girip gördün mü ki lan eski siteyi yamyam... !?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-03-2009, 09:28 PM
(02-19-2009 06:59 PM)muhaslord Yazılan: Linkleri Görebilmek Lütfen İçin Üye olun veya Giriş Yapın!!!Ben admin olmak istiyorum ne yapacam ? Big Grin
La bune la Confused Mezun olduk okldan Yeni Bağlarlı yazıyo Big Grin Hay senin adminstratorunede mybb nede Big Grin taa...
Alıntı:yok site yeni yha ondan bide siteyi fazla duyurmadım.. ama bu site öncekinden daha iyi! Wink

Bide Öncekilerden daha iyi yazmış.. UTANMAZ !Sen girip gördün mü ki lan eski siteyi yamyam... !?
la yok la o site diil, bizim kendi aramızda yaptıımız bı sıte vardı o bea Confused Big Grin

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-06-2009, 10:23 PM (Bu Mesaj 07-10-2009 07:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : turhan23.)
(11-08-2008 05:28 PM)GoR-CaM Yazılan: Linkleri Görebilmek Lütfen İçin Üye olun veya Giriş Yapın!!!Hangi Bölümde Mod Olmak istediğini buraya yaz...Wink

hangi bölümü uygun bulursan Görkem abi

Gorkem abiye ve diğer okulumuzu turnuvada savunan kişilere çok teşekkürler

7/G sınıfından Uğur
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.2 Lisans Hakları © 2002-2009 MyBB Group Designed By bypasa Tema Tasarımı: bypasa

Search Engine Optimization by SpiceFuse

Site Sahibi & Tasarım Görkem DENİZ